Ben je artistiek bezig? Dan zijn we naar jouw op zoek! Van 17 tot en met 26 mei organiseren we een nieuwe editie van Gluren bij de Buren. Daarin bieden we kunstenaars en andere creatievelingen een podium, tentoonstellingsruimte of nog een ander forum aan.

Muziek maken, dansen, toneel spelen, filmen, fotograferen, schilderen, beeldhouwen, tekenen of andere artistieke disciplines, … het kan allemaal. Alleen of in een groepje of vereniging? In je vrije tijd of professioneel. Iedereen is welkom om deel te nemen aan Gluren bij de Buren.
 
Grenzen verruimen
Het concept van ‘Gluren bij de Buren’ is eenvoudig. Beeldend kunstenaars krijgen een tentoonstellingsplaats in een andere gemeente dan waar ze wonen of actief zijn. Maar ook podiumkunstenaars uit verschillende disciplines zoals dans, theater, muziek, woord,… steken hun gemeentegrenzen over. Op die manier kunnen zowel kunstenaars als publiek hun grenzen verruimen. Voor deze editie zoeken we bovendien naar enkele bijzondere en verrassende locaties waar de toonmomenten kunnen plaatsvinden.
 
Deelnemen?
Wil je deelnemen aan de grensoverschrijdende tentoonstelling? Of op één van de locaties met je muziekgroep zorgen voor een sfeervolle of vrolijke noot? Zie je het zitten om eens op te treden op een unieke locatie?
 
Schrijf dan in voor 10 februari bij Marjan Slegers, 014 33 08 97, marjan.slegers@gemeentemol.be. Voor de optredens zoeken we vooral korte programma’s die eventueel meerdere keren per dag kunnen worden gebracht.
 
Opstellen programma
Eens alle voorstellen ontvangen, starten we met het opstellen van het programma. Elk voorstel komt tussen 17 en 26 mei aan bod in één van de deelnemende gemeentes. De cultuurdienst contacteert je voor verdere informatie.
 
Meer info en inschrijven: cultuurdienst, Marjan Slegers, 014 33 08 97, marjan.slegers@gemeentemol.be